Összes oldalmegjelenítés

TOJÁSTARTÓ HÚSVÉTRA


 
Fonalat közepes vastagságut használtam 3-as tűvel arra kell törekedni,hogy legyen tartása. Ehhez vékony horgoló fonal nem jó.

Félpálcákkal dolgozunk a magasítás minden sor elején 1 szem.
1,Varázskör ebbe 10 fp pálca vagy 5 lsz-ből kör ebbe 10 fp.
2,sor Minden pálcára 2 pálca = 20
3. „ Minden második pálcára 2 pálca
4. „ Minden harmadik pálcára 2 pálca
5. „ Minden negyedik pálcára 2 pálca
6.” Minden ötödik pálcára 2 pálca és így tovább …
A 10. sort a viszályán folytatjuk 2 lsz magasítás erhp-val dolgozunk tovább. A szaporítás nem változik az eddigi módszerrel szaporítunk tovább. 4 sor erhp lesz. A folytatás : Sor kezdés egy kuszószemmel előbbre megyünk (második szembe kezdjük a mintát. 4 láncszem mel kezdünk egy lsz kimarad erhp. Tehát röviden minden második szembe 1 erhp közötte 1 lsz. Az előző sor szaporítása fölé kerüljön egy pálca. 70 kicsi kockánk lesz. Köv sor: Az első kockába 5 erhp a következő kockába rp-val lekössük megint 5 erhp és így tovább.


2 rész
Az utolsó félpálcás sorba fölszedjük a szemeket rövid pálcával, úgy hogy a közepe a színe az erhp-ás sorok a visszája. Még csinálunk 5 sort körbe fp-kal
6. sor erhp körbe . Eldolgozzuk a szálat.
Most a képen látható módon az alsó részt hozzá kötözzük a közepére horgolt peremhez. A mérvadók legyenek a kötözésnél ,a szaporítási csíkok. Kötözhetitek keskeny szalaggal vagy horgolhatok láncszemekből .

Megjegyzés küldése